Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

''Πρωτογενές πλεόνασμα και πρωτοφανές θράσος!'' Άρθρο του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρου Κουλκουδίνα

Μια χώρα στο κατώφλι της κοινωνικής και οικονομικής κατάρρευσης, με μια κυβέρνηση που αυτο-ικανοποιείται με το «πρωτογενές πλεόνασμα» επιδεικνύοντας το με πρωτοφανές θράσος!


Μια κυβέρνηση εγκλωβισμένη σε ιδεολογικές αγκυλώσεις, που αγωνίζεται να πείσει πρώτα τον εαυτό της και μετά τους Έλληνες πολίτες πως η πολύμηνη διαπραγμάτευση έχει αποδώσει καρπούς.
Χωρίς ίχνος ντροπής παρουσιάζουν τα στοιχεία του πρωτογενούς πλεονάσματος, ως επίτευγμα της πολιτικής τους και κρύβουν πως αποτελεί απόδειξη της οικονομικής αφαίμαξης των πολιτών, της φορολογικής λαίλαπας, των κατασχεμένων τραπεζικών λογαριασμών, των έμμεσων και άμεσων φόρων, που γονατίζουν ελληνικά νοικοκυριά, εργαζόμενους, συνταξιούχους, επαγγελματίες.
Είναι βέβαιο ότι επιχειρούν την απόλυτη εξαθλίωση της κοινωνίας, έτσι ώστε ένα καρβέλι ψωμί με τα κουπόνια «αλληλεγγύης» να εμφανίζεται ως «επίτευγμα» και αποδεικτικό του κράτους πρόνοιας και αλληλεγγύης για την οποία τόσο κόπτονταν τα χρόνια που ασκούσαν αντιπολίτευση.
Είναι βέβαιο πως το κοινωνικό και οικονομικό ερείπιο στο οποίο μετατρέπεται η χώρα δεν θα αφήνει ούτε περιθώριο αντίδρασης, αντίστασης ή διεκδίκησης, από έναν λαό που προσπαθεί μόνο να επιβιώσει. Και αυτό επιδιώκουν.
Μιλούν για πλεονάσματα στη χώρα που οι ιδιώτες περιμένουν να εισπράξουν 8 δις από το δημόσιο, μιλούν για πλεονάσματα στους χαμηλοσυνταξιούχους που τους κορόιδεψαν με τα ψίχουλα του δώρου Χριστουγέννων και τους τα «έκλεψαν» λίγους μήνες αργότερα, με περικοπές σε παροχές, με μειώσεις σε επικουρικές (αλλά όχι σε κύριες για να «φανούν» συνεπείς στις προεκλογικές τους δεσμεύσεις).
Είναι οι ίδιοι που θα πουλήσουν τον ΟΛΘ για 200 περίπου εκατομμύρια αλλά θα το κάνουν «περήφανα και αριστερά» καθώς οι προηγούμενοι «προδότες» «ξεπουλούσαν» …στη διπλάσια τιμή.
Θα πουλήσουν την ΤΡΑΙΝΟΣΕ 45 εκατομμύρια «περήφανα και αριστερά» καθώς οι προηγούμενοι «προδότες» «ξεπουλούσαν» με …345 εκατομμύρια.
Αυτά και πολλά ακόμη επικίνδυνα τυχοδιωκτικά πολιτικά τερτίπια θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε.
Η «πρόταση ελπίδας» κατέρρευσε. Κανείς δεν μπορεί πια να ισχυρισθεί ότι «δεν ξέρει», κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην «εξαπάτηση».
Κατέρρευσε το αφήγημα της αντι-συστημικής αριστερής κυβέρνησης και το περίφημο «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς τους.
Αν δεν υπάρξει σύντομα πολιτική αλλαγή αυτός ο δρόμος ίσως γίνει δρόμος χωρίς επιστροφή, γιατί όσο καθυστερεί τόσο το εφιαλτικό σενάριο και το «όραμα» Τσίπρα για μια χώρα στα πρότυπα της Βενεζουέλας θα πάρει σάρκα και οστά.
Το ηθικό πλεονέκτημα να καταστρέψει την χώρα μου δεν το έχει κανείς, το ηθικό πλεονέκτημα να με καταντήσει Βενεζουέλα της Ευρώπης δεν το έχει κανείς. Πρέπει ο ελληνικός λαός να τους στείλει εκεί που ανήκουν. Στο παρελθόν.

Σπύρος Κουλκουδίνας
Πρόεδρος ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου