Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Ο χαιρετισμός του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης κ. Σπύρου Κουλκουδίνα κατά την διάρκεια των εγκαινίων των νέων μας γραφείων.



Σπύρος Κουλκουδίνας:

«Είμαστε η νέα γενιά, είμαστε οι άνθρωποι που θα βρεθούμε πρώτοι
στις εκλογικές μάχες της παράταξής μας»

Αμέσως μετά τον καθιερωμένο αγιασμό  ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης Σπύρος Κουλκουδίνας, καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η πολιτική αλλαγή που χρειάζεται η χώρα έρχεται και η τοπική οργάνωση της Ν.Δ. Κατερίνης δηλώνει παρούσα και μαχητική για να δώσει τον αγώνα. ώστε η χώρα να μπει και πάλι στους δρόμους της ανάπτυξης και της ευημερίας.
Στο χαιρετισμό του αναφέρθηκε στη δράση που ανέπτυξε η τοπική οργάνωση της Κατερίνης παρουσιάζοντας έναν σύντομο απολογισμό, ευχαρίστησε εκείνους που στήριξαν την προσπάθεια, δεσμεύτηκε να επιδείξει η ΔΗΜ.Τ.Ο. την ίδια δυναμική και μαχητικότητα το επόμενο διάστημα εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι «πολύ σύντομα η χώρα θα απαλλαχθεί από την πλέον  αναξιόπιστη, ανίκανη, αναποτελεσματική και φλύαρη κυβέρνηση».
«Τώρα όμως πια οι μάσκες έπεσαν», επεσήμανε  και συμπλήρωσε «Το αφήγημα τους κατέρρευσε. Δεν θα επιτρέψουμε να καταρρεύσει και η χώρα μαζί τους. Η πορεία αυτή πρέπει να αναστραφεί. Το νιώθουμε, το βλέπουμε, το βιώνουμε καθημερινά. Και θα αναστραφεί από την κυβέρνηση της Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη».

Κλείνοντας την ομιλία του ο και αφού ευχαρίστησε τον βουλευτή κ. Κώστα Κουκοδήμο , την αντιπεριφερειάρχη κ. Σοφία Μαυρίδου, την γραμματεία οργανωτικού, τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας και ιδιαίτερα τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. για την εξαιρετική, όπως είπε, τιμή να εγκαινιάσει τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Κατερίνης, σημείωσε: «Είμαστε μια από τις νεανικότερες οργανώσεις της Ν.Δ. σε όλη την Ελλάδα και έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη.  Έχουμε  δώσει δείγματα γραφής, με τις δράσεις μας,  την παρουσία και τη συμμετοχή μας, με την δημόσια παρέμβασή μας για όσα απασχολούν την τοπική κοινωνία. Και έτσι να είστε σίγουροι θα συνεχίσουμε. Είμαστε η νέα γενιά, είμαστε οι άνθρωποι που θα βρεθούμε πρώτοι στις εκλογικές μάχες της παράταξής μας. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε κάθε αγώνα για την πατρίδα, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, για την Ν.Δ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου