Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Εθελοντική δράση της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κατερίνης τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Στο πλαίσιο της ενεργούς δράσης της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κατερίνης πραγματοποιήθηκαν  επισκέψεις κλιμακίου της καθώς επίσης και διανομή τροφίμων και φαρμάκων σε τοπικούς φορείς αλλά και δώρων στη παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Κατερίνης.


Ειδικότερα την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2016 ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης Σπ.Κουλκουδίνας και μέλη της τοπικής οργάνωσης Κατερίνης παρέδωσαν  στον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν με ευθύνη της τοπικής οργάνωσης και τη συνδρομή των μελών του κόμματος.



Την ίδια ημέρα το κλιμάκιο της Ν.Δ. πραγματοποίησε επίσκεψη στον ξενώνα φιλοξενίας «Ερατώ» το Ψυχιατρικού Τομέα του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Βουλευτής Πιερίας Κ. Κουκοδήμος, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Πιερίας Γ.Κουρινιώτης, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης Σπ.Κουλκουδίνας, ο πολιτευτής της Ν.Δ. Δημ.Μπέης μέλη της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κατερίνης και στελέχη του κόμματος.


Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016 ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης Σπ.Κουλκουδίνας και μέλη της τοπικής οργάνωσης Κατερίνης παρέδωσαν  στον υπεύθυνο του Κοινωνικού Φαρμακείου της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας φάρμακα που συγκεντρώθηκαν με ευθύνη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης και τη συνδρομή των μελών του κόμματος.




Την ίδια ημέρα ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης κ. Σπύρος Κουλκουδίνας συμμετείχε σε συνάντηση που οργάνωσε ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος στην Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν τον Ιερό Ναό Αγίας Άννας στην Κατερίνη και παρέδωσαν τρόφιμα για την κάλυψή αναγκών απόρων συνανθρώπων μας και αμέσως μετά παρέδωσαν αθλητικό υλικό στην ομάδα μπάσκετ Πιερικός Αρχέλαος Α2 Γυναικών





Την παραμονή Χριστουγέννων, Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2016 ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης Σπ.Κουλκουδίνας  παρέδωσαν  στον υπεύθυνο των συσσιτίων της Ιεράς Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα «Άρτος ο Επιούσιος» τρόφιμα για τις ανάγκες των συσσιτίων 


Την ίδια ημέρα ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος και ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Κατερίνης καθώς και μέλη της τοπικής οργάνωσης επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Κατερίνης, συναντήθηκαν με τον διοικητή, αντάλλαξαν ευχές με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ενώ επισκέφθηκαν τους θαλάμους ασθενών και πρόσφεραν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονταν στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου