Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Ο Πρόεδρος Δημ.Τ.Ο. Κατερίνης ΝΔ σχολιάζει..

...διαβάζοντας την ομιλία της βουλεύτριας για το ασφαλιστικό
με έπιασαν γέλια και κλάματα ταυτόχρονα!!Είναι ακόμη μια πρωτοτυπία που μόνο η αριστερή κουλτούρα μπορεί να μας προσφέρει! Κατ'αρχην αναφέρει αρχικά πως "πρέπει επιτέλους να λέμε την αλήθεια" .....

συμπέρασμα πρώτο λοιπόν η παραδοχή των ψεμάτων που είπαν εδω και ενάμιση χρόνο στον Ελληνικό λαό (μαρτυράνε και χωρίς ξύλο θα έλεγε ενας φίλος μου). Αναφέρεται στις συντάξεις έπειτα,αυτές που πρέπει να πάρουν όλοι
και να είναι και κοντά σχετικά σε αριθμούς, δηλαδή δούλεψες 45 χρόνια και πλήρωσες όλες τις ασφαλιστικες σου εισφορές, θα πρέπει να πάρεις πάνω κάτω ίδια σύνταξη με κάποιον που δούλεψε τα μισά χρόνια απο εσένα, απέδωσε στο κράτος τα μισά απο εσένα γιατί τα άλλα μισά το κράτος πρόνοιας τον συντηρούσε. Μην κοιτάς οτι εσυ δούλευες και αυτός καθόταν,οτι εσυ αγωνιούσες για την επιχείρηση σου και αυτός κοιμόταν με τα χρήματα απο τις δικές σου ασφαλιστικές εισφορες, που έπαιρνε απο το κοινωνικό κράτος δικαίου... Μην τα σκέφτεσαι καν ολα αυτά!Το δίκαιο είναι τα λεφτά που ΕΣΥ παράγεις να τα μοιράζεσαι με όλους αυτούς που δεν μπορούν να παράγουν!!! Λίγο παρακάτω η βουλεύτρια αναφέρει (εκεί πρέπει να γέλασε με την ψυχή του ακόμα και ο Τσίπρας) πως ''οι δανειστές έχουν αντίθετο πρόγραμμα με την κυβέρνηση'',σε αυτό θα μου επιτρέψετε να μην σχολιάσω κάτι, αφήνω τα σχόλια στην κρίση του καθενός..Επίσης η κα.Βουλεύτρια σε μια αποστροφή του λόγου της εξισώνει τους όρους ''ελεύθερη αγορά'' και ''ασυδοσία'', είναι τόσο μεγάλο το μίσος τους για την ιδιωτική και ελεύθερη πρωτοβουλία, που ακόμα και τώρα με αυτο το αίσχος που ψήφισαν προχθές στην βουλή το οποίο είναι ταφόπλακα για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες βάλουν ακόμη λυσσασμένα εναντίον τους!!! Τέλος μας ενημερώνει η κα.Βουλεύτρια πως ''και τα ποσοστά αναπλήρωσης και η επιβάρυνση των μεσαίων και χαμηλών εισοδημάτων μέσω του συνδυασμού φορολογίας και ασφαλιστικών εισφορών βαρύνουν πολύ περισσότερο τους έχοντες και κατέχοντες και ελάχιστα ως καθόλου τα χαμηλά και μεσαία στρώματα.'' Όποιος λοιπόν βγάζει περισσότερα απο 8.000 και κάτι τον χρόνο θεωρείται ως ένας απο τους έχοντες και κατέχοντες..Να μην συζητήσω για κάποιον ο οποίος βγάζει περίπου 20.000,αυτός είναι κάτι σαν πλοιοκτήτης στα μάτια των κυβερνώντων και θα πρέπει να πληρώνει τα μισά περίπου στο κράτος, καθώς το κοινωνικό κράτος δικαίου επιβάλει να είναι όλοι κοντά στα καθαρά ετήσια εισοδήματά τους.. 
Η επικινδυνότητα αυτής της κυβέρνησης εχει ξεπεράσει κάθε όριο,πρέπει να φύγει το συντομότερο δυνατό για να ανασάνει ξανά ο τόπος. 
ΥΓ. Ο "κόφτης" είναι η τελευταία προτοτυπία τους για να μην παιδεύονται τα παιδιά και τρέχουνε καλοκαιριάτικα να ψηφίζουνε έξτρα μέτρα και έξτρα "ξαφνικές" αυξήσεις φόρων κτλ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου